Om os

Pharma GP er en dansk virksomhed, der producerer og markedsfører hudplejeprodukter af høj kvalitet under egne varemærker og egne patenter – alle produkter har en helt ren profil. Pharma GP lægger meget vægt på kvalitet i hele værdikæden. Hos os er videnskab og brugen af f.eks. aktive stoffer centreret omkring brugerens udbytte. Vi implementerer højteknologi og gør aktive ingredienser til et simpelt produkt.

Hos os er fokus ikke på idealer, nyheder og tomme ord. Pharma GP ønsker at forbedre hverdagen med produkter, der gør en forskel. Fælles for alle produkter er, at de er designet med stor fokus på brugererfaring og virkning. Det er denne forskel, der har ført til vores enorme kunderespons.

Miljømæssig ansvarlighed:
Hos Pharma GP har vi implementeret ansvarlighed i hele processen fra idé til kunden – fra fødsel til grav. Vores unikke teknologi forædler colostrum, så den aktive ingrediens opnås. Colostrum produceres rent faktisk i så store mængder, at det ikke kan anvendes naturligt. Under forædlingsprocessen benyttes en masse vand. Normalt ville dette vand bagefter blive til spildevand. Men hos Pharma GP genbruger vi dette vand i landbruget. Ovenstående er blot et eksempel på, hvordan vi har tænkt hele værdiklden igennem – fra producent til kunde.

Pharma GP er opdelt i 4 sektioner

organisationsdiagram

Hver sektion arbejder mod et fælles mål og og interagere i tæt samarbejde for at fremme innovation.

Hos Pharma GP er innovation i højsæde. Det er vores mission at fortsætte med at udvikle innovative hudplejeprodukter til gavn for forbrugerne. For at sikre dette, arbejder vi i tæt samarbejde med de bedste partnere, udviklere og forskere.